Magoi Honey (honing)

Magoi Honey (honing)

Magoi Cinnamon voor extra energie, sterke/stabiele groei en levenskracht gedurende het gehele jaar buiten de winterperiode. (lente, zomer, herfst)

Magoi Garlic bij parasieten dreiging en tijdens een herstelperiode na medicijnbehandeling. (lente, zomer, herfst en winter).

Magoi Honey tijdens hoge bacterie druk in de koivijver, bij jonge koi en in het najaar om gezond en sterk de winter in te gaan. (lente, zomer, herfst)

Magoi Honey: honing bevat goede stoffen zoals sporenelementen, enzymen, mineralen, vitaminen, aminozuren, flavonoïdes en antioxidanten . Honing geeft energie, uw koi’s zullen energierijker en vitaler worden. Bovendien heeft honing een bacterie- en schimmelremmende werking, dankzij de enzymen die bijen aan honing toevoegen. Honing is ook een probiotioca en houdt de darmflora van uw koi’s in balans. Magoi Honey bevat zelfs zeer grote hoeveelheden ‘vriendelijke’ bacteriën, waaronder 6 soorten lactobacilli en 4 soorten bifidobacteria. Honing bevat Prebiotica. Prebiotica voeden de probiotica. Kortom de voordelen van Magoi Honey zijn eindeloos. Gebruik Magoi Honey ook bij koi die minder actief zijn en energie kunnen gebruiken.

Producten

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2021 Daru-koi Vijverartikelen