×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Daru-Koi Contact

Daru-Koi Contact


Daru-Koi contactgegevens.

Als bedrijf proberen wij u altijd z.s.m te voorzien van de juiste informatie. Het helpt wel dat u ons via de juiste weg probeert te bereiken.

Hieronder vindt u onze contact mogelijkheden. Vragen kunnen altijd vrijblijvend gesteld worden, het kost alleen E-mail of Whatsapp.

Wij zullen de E-mail en Whatsapp dagelijks behandelen en je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Korte vragen over uw bestelling of andere informatie wordt gelijk verwerkt. Maar uitgebreide aanvragen of moeilijke cases zoals bij visziekte is dit veelal in de avonduren omdat wij overdag druk zijn met de verwerking van de bestellingen. Mocht u de voicemail in spreken laat dan duidelijk uw naam, vraag en telefoonnummer achter ,zodat wij u kunnen terugbellen.

Heb je binnen 24 uur geen reactie van ons bel dan gerust want wellicht is uw mail geblokkeerd door een spamfilter of om een andere reden niet aangekomen.

Graag willen wij dat onze klanten altijd tevreden zijn en streven er continu naar om de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen.

Mocht je suggesties hebben, dan kun je deze altijd aan ons kenbaar maken. 

Het beste kunt u contact opnemen via het gebruik van een e-mail of whatsapp. Wij kunnen u op deze manier beter informeren en ondersteunen met links, gebruiksaanwijzingen, afbeelding enz. Per telefoon moeten wij vaak het één en ander uitzoeken waardoor u vaak langer zal moeten wachten. Over het algemeen heeft u sneller antwoord per mail dan wanneer wij u moeten terugbellen.


Telefonische bereikbaarheid:

Voor informatie over bestellingen.

Tel. : 06-21908258   -   Ma. t/m Vr. van 9:00-12:00 / 13:00-18:00 uur

Voor informatie over producten of het maken van een afspraak.

Tel.: 06-46775965   -   Ma. t/m Vr. van 9:00-20:00 & Za. van 10:00 t/m 17:00

Mocht u de voicemail in spreken bij 1 van de bovenstaande nummers laat dan duidelijk uw naam, vraag, telefoonnummer en eventueel bestelnummer achter ,zodat wij u kunnen terugbellen. (of stuur een Whatsapp bericht !)

Op drukke dagen kan het zijn dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn. Wij geven dan voorrang aan de orderverwerking. in dat geval kunt altijd een email sturen. Deze zal zo snel mogelijk beantwoord worden.


Adresgegevens Daru-Koi:

Daru-Koi winkel

Vissenberg 15

4714AX, te Sprundel


Digitaal contact met Daru-Koi

E-mailadres Daru-Koi : info@daru-koi.com

Whatsapp bestellingen : Tel. : 06-21908258   -  24/7 bereikbaar

Whatsapp informatie over producten of het maken van een afspraak. Tel.: 06-46775965   -  24/7 bereikbaar


Copyright © 2023 Daru-koi Vijverartikelen