×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Daru-Koi Verzendkosten

Daru-Koi Verzendkosten

De waarheid over verzendkosten.

 

Wat zijn verzendkosten?

Verzendkosten zijn onder andere kosten die de verkoper betaald om het aangekochte product te verzenden naar de klant. De hoogte van het verzendt bedrag is opgebouwd uit een aantal factoren zoals afmetingen, verpakkingsmateriaal, arbeid en natuurlijk de kosten om het pakket te leveren. Denk aan DHL of POSTNL (pakketdienst)
De verkoper dient er dus rekening mee te houden dat er nog kosten komen zodra de klant een artikel betaald heeft en dit artikel verzonden wil hebben.
Vele verkopers adverteren met gratis verzending, zeg vanaf € 25,- of € 50,- euro.

 

Hoe zit dat dan?

Simpel, De verzendkosten zijn al bij het verkoopbedrag inbegrepen. Logisch dat men dan pas, zogenaamd, gratis verzendt vanaf een bepaald bedrag. Bij een aankoopbedrag lager dan de bovengenoemde € 25,- of € 50,- euro zit niet voldoende winst om, gratis te verzenden.

Iets wat we bij daru-koi niet snappen. Stel u koopt iets voor € 50,- euro. Dit wordt bij vele zogenaamd gratis verzonden. We weten nu inmiddels dat de verzendkosten er gewoon bij in zitten. Maar stel dat u iets voor € 100,- koopt, dan betaalt u dus eigenlijk 2x verzendkosten. Koopt u iets voor € 150,- dan betaalt u 3x verzendkosten. Dit vinden we bij daru koi niet terecht. Op kleine bestellingen zal dit niet veel uitmaken maar op grotere bestellingen kan dit al snel tientjes schelen. Bij grotere aankopen bent u bij daru koi dus vrijwel altijd goedkoper uit. Check uw totale aankoopbedrag met dat van onze concurrenten en ontdek dat daru koi vrijwel altijd de goedkoopste is. Het kan natuurlijk een keertje tegenvallen maar over het algemeen heeft u bij ons de laagste prijsgarantie.

 

Huidige verzendkosten ?

De huidige verzendkosten op dit moment zijn:

€ 7,20 voor pakketten 0 tot 30 kilo bezorging in Nederland.

€ 9,95 voor pakketten 0 tot 20 kilo bezorging in België.

Verdere verzendkosten worden automatisch berekend in het winkelmandje.

Voor zakelijke bestellingen waarbij de BTW verlegd is rekenen wij 12,95 euro admin.kosten en de transportkosten seperaat. (Vraag dus eerst altijd een offerte aan voordat u online besteld, zodat de kosten voor u duidelijk zijn)

Hoe zit het met het aankoopbedrag als u de artikelen afhaalt?

We hebben net gezien dat de verzendkosten erbij inbegrepen zijn maar krijgt u dan ook deze, inbegrepen verzendkosten terug als u een product bij een willekeurige andere vijverwinkel afhaalt? Iets wat ons vrij logisch lijkt. Haalt u bij dergelijke vijverwinkels iets af, vraag dan altijd naar de inbegrepen verzendkosten. Wij vinden dat u hier recht op heeft. Men zal wel zeggen dat dat gratis is en er dus niets kan worden gegeven. Maar......wij weten inmiddels wel beter.

Bij daru koi worden de verzendkosten apart berekend, zo betaalt u nooit te veel als u het product afhaalt.

Wel zo eerlijk denken wij.

 

Daru-Koi Vijverwinkel

Copyright © 2024 Daru-koi Vijverartikelen