×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Retourneren

Hoe kan ik retourneren?

Als u een product(en) wilt retourneren dan kan dat. U heeft een 14-daags retourrecht. Stuur vooraf een aan ons gerichte mail met de melding dat u het product(en) wilt retourneren en vermeld hierbij het ordernummer. Na bericht van ons kunt u het product(en) retourneren. Stuur het product(en) terug volgens de onderstaande instructies en de meegeleverde factuur (aankoop bon).

 

Voorwaarden retourneren.

De voorwaarden zijn dat het product niet is gebruikt, in de originele verpakking zit en in perfecte nieuwstaat verkeerd. Maatwerk- en speciaal bestelde producten worden niet teruggenomen!
Als het een besteld product betreft geven wij dit duidelijk van tevoren aan in een e-mail. Let op! Bederfelijke producten (voer, bacteriën, medicijnen) kunnen wij nooit retour nemen i.v.m. het garanderen van de kwaliteit en inhoud voor de volgende klant. Ook mogen verzegelingen niet zijn ontzegeld.

Bij het retourneren van uw bestelling moet het gratis product mee retour gestuurt worden anders wordt hij door Daru-Koi in rekening gebracht.

 

Hoe te handelen?

•Stuur je product voldoende gefrankeerd terug aan: Daru-Koi, Vissenberg 15, 4714AX, te Sprundel met de meegeleverde factuur, waarbij je de retour gestuurde artikelen omcirkelt. Zonder deze factuur kunnen we je retour niet verwerken!
•We storten na ontvangst & controle van het product het aankoopbedrag van het product(en) binnen 14 dagen terug op je rekening.
•We storten altijd terug op de rekening waarmee je ook hebt betaald. Een niet gefrankeerde zending wordt verrekend! U betaalt zelf de verzendkosten. Als je je retour ongefrankeerd aan ons terugstuurt, houden we de door het postorderbedrijf in rekening gebrachte kosten en boete in op het bedrag wat aan je wordt terugbetaald.

 

Retour gestuurde artikelen die niet aan de voorwaarden voldoen.

Retour gestuurde artikelen die niet aan de voorwaarden voldoen zijn b.v. artikelen met schade op wat voor manier dan ook. Deze nemen we wel aan, maar we houden ons het recht voor om een bedrag hiervoor in te houden dan wel het artikel te weigeren. Je krijgt hierover wel bericht. Deze artikelen kunnen we aan je terugzenden nadat je de verzend- en handelingskosten hiertoe hebt overgemaakt.

Schoonmaakkosten bedragen minimaal € 12,50. Als het product beschadigd is door bijvoorbeeld montage of gebruik dan heeft dit een afbreuk op de nieuwprijs die wij verrekenen. Denk hierbij aan een bedrag tussen de 25 en 50% van het product. Het product is door ons dan niet meer als nieuw te verkopen en wordt als 2e hands gezien.

 

Defecte producten.

We zijn erg zorgvuldig met onze producten en controleren deze bij binnenkomst en bij het inpakken van de zending. Mochten we desondanks iets gemist hebben of is het product beschadigd tijdens het verzenden, laat ons dit dan meteen weten per e-mail. Indien je niets laat weten en ook geen melding van het defect doorgeeft bij de aanvraag voor een retourzending dan ligt het risico bij jou. Wij kunnen dan namelijk niet meer controleren of het defect door onze fout of verzenden komt. Vanaf het moment dat je een product hebt ontvangen, ligt de verantwoordelijkheid ervoor bij jou. Tenzij je dit dus direct meldt. Controleer daarom altijd je bestelling zorgvuldig na aankomst.


Nog even op een rij:

•Vraag een retourzending aan en wacht onze instructies af voordat je het terugstuurt.
•Defecte items die na ingebruikname en zonder goedkeuring en verdere melding retour worden gestuurd worden niet geaccepteerd.
•Na ontvangst en controle door ons wordt het geld retour gestort minus de schoonmaakosten en eventuele waardevermindering.
•Zoekraken van je retourzending: als je retourzending zoek raakt is dit voor eigen risico tot het moment dat het bij ons is gearriveerd. U zult dan contact op moeten nemen met het des betreffende transportbedrijf.

Copyright © 2023 Daru-koi Vijverartikelen