×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Garantie

Vertoont je product een defect?

Neem dan even contact op via de e-mail.

Wij zullen zo snel en zo goed mogelijk naar een oplossing zoeken. Soms wordt een onderdeel vervangen, soms krijg je een nieuw exemplaar of we zoeken een andere passende oplossing.

Wordt u gevraagd om het product terug te sturen doe dit dan onder de juiste voorwaarden. Kijk daarvoor op de pagina : retourneren

Een garantie geeft extra rechten aan jou als koper, maar is altijd voor een bepaalde duur en soms met bepaalde voorwaarden die door de fabrikant zijn bepaald. Je hebt altijd een aankoop bon nodig en je moet de eerste eigenaar zijn van het product. Los van deze voorwaarden heb je wettelijke rechten die wij als daru-koi natuurlijk naleven.

Een paar opmerkingen: Op alle overige producten zit een reparatiegarantie, dus is hij te maken dan wordt dat altijd eerst gedaan. Mocht dit veroorzaakt zijn door verkeerd gebruik dan zullen eerst de kosten met u worden besproken. Let op! Kwartsglazen, vervanglampen en de rotor van een vijverpomp vallen helaas nooit onder garantie. Dit zijn namelijk slijtage onderdelen. Deze gaan vaak kapot door oorzaken die buiten de garantie vallen en door slecht onderhoud.

Lever een vijverpomp of andere producten altijd schoon aan, als wij hem moeten schoonmaken wordt het geldende uurloon in rekening gebracht. Met een minimum van 12,50 euro. Een vijverpomp en vijverlamp moeten ontkalkt zijn en de rotor (op de foto hieronder onderdeel A) van een vijverpomp moet schoongemaakt zijn.

Door de beschermkap (B) het slakkenhuis (E) aan de voorzijde van de vijverpomp te verwijderen kunt u eenvoudig de rotor (A) verwijderen.

De verzendkosten bij een garantie of standaard reparatie zijn altijd voor u als consument. U mag hem natuurlijk ook kosteloos afgeven zodat wij het product kunnen nakijken.

Zonder overleg van de factuur (aankoop bon) kunnen wij helaas niet beoordelen of het product bij ons aangekocht is en kan er geen garantie worden verleend.

Voor reparatie buiten de garantieperiode zult u vooraf een prijsopgave van ons ontvangen.

Als u een defect artikel heeft moet u het reparatieformulier (pdf) volledig invullen en meesturen samen met de aankoop bon naar het adres wat op het formulier staat.

Het garantieformulier vindt u hieronder:


Reparatieformulier

Copyright © 2024 Daru-koi Vijverartikelen