×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Reparatie

Vertoont je product een defect?

Neem dan even contact op via de e-mail.

Wij zullen zo snel en zo goed mogelijk naar een oplossing zoeken. Soms wordt een onderdeel vervangen, soms krijg je een nieuw exemplaar of we zoeken een andere passende oplossing.

Wordt u gevraagd om het product terug te sturen doe dit dan onder de juiste voorwaarden. Kijk daarvoor op de pagina : retourneren

Een garantie geeft extra rechten aan jou als koper, maar is altijd voor een bepaalde duur en soms met bepaalde voorwaarden die door de fabrikant zijn bepaald. Je hebt altijd een aankoopbon nodig en moet de eerste eigenaar zijn van het product. Los van deze voorwaarden houdt Daru-Koi zich aan je wettelijke rechten die wij natuurlijk naleven.

Een paar opmerkingen : Op alle overige producten zit een reparatiegarantie, dus is hij te maken dan wordt dat altijd eerst gedaan. Mocht dit veroorzaakt zijn door verkeerd gebuik dan zullen eerst met u de kosten worden besproken. Let op ! Kwartsglazen, vervanglampen en de rotor van een vijverpomp vallen helaas nooit onder garatie, omdat dit slijtageonderdelen zijn. Ook gaan deze bijna altijd kapot door oorzaken die buiten de garantie vallen en door slecht onderhoud. Lever een vijverpomp of andere producten altijd schoon aan, als wij hem moeten schoonmaken wordt het geldende uurloon in rekening gebracht. Met een minimum van 12,50 euro. Let bij een vijverpomp en vijverlamp op dat hij ontkalkt is en dat de rotor geheel is schoongemaakt.

Door de beschermkap (B) het slakkenhuis (E) aan de voorzijde te verwijderen kunt u eenvoudig de rotor (A) verwijderen.

De verzendkosten bij een garantie of standaard reparatie zijn altijd voor u als consument. U mag hem natuurlijk altijd ook kostenloos afgeven bij ons zodat wij hem kunnen nakijken.

Zonder overleg van de factuur kunnen wij helaas niet beoordelen of het product bij ons aangekocht is en kan er geen garantie worden verleend.

Voor reparatie buiten de garantie periode zal u vooraf een prijsopgave van ons ontvangen.

Als u een defect heeft kunt u het artikel na overleg retour sturen samen met de aankoopbon

naar het onderstaand adres :

 

Daru-Koi vijverartikelen

Vissenberg 15, 4714AX

,te Sprundel (Noord-Brabant)

Nederland

Copyright © 2024 Daru-koi Vijverartikelen