×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Magoi Honey 3 Kilo (5 mm)

€ 32,50
SKU
MH3

Magoi Honey heeft een bacterie- en schimmelremmende werking door het toegevoegd honingextract.

Magoi Honey 3 Kilo (7,5 ltr koivoer met honing)

In een wereld van diverse voer soorten is het niet altijd even makkelijk om het beste voer voor jouw koi’s te vinden. Wat belangrijk is in koivoer is dat het voer een evenwichtige balans moet hebben tussen eiwitten, koolhydraten en oliën/vetten. Ook moeten de bestanddelen van een premium kwaliteit zijn. Magoi koivoer is zo’n koi voer soort. Aangezien er veel verschillende voersoorten op de markt zijn en in uiteenlopende prijsklasses wil men nog wel eens geloven dat hoe duurder een voersoort is hoe beter deze is. Dit is echter niet waar. Een goed gebalanceerd koivoer is niet duur en hoeft niet duur te zijn. Magoi koivoer bevat alles wat uw koi’s nodig hebben en de ingrediënten zijn van een superieure kwaliteit. Waarbij andere merken gerust € 15,- tot € 20,- per kilo koivoer durven vragen kost Magoi koivoer betrekkelijk minder. Ons motto: ,,Zien is geloven, proberen is overtuigen’’. Wat Magoi koivoer zo bijzonder maakt is dat het drie natuurlijke toevoegingen heeft die ieder onvoorstelbare resultaten zullen halen bij uw koi’s.

Er is keuze uit drie soorten.

Magoi Cinnamon voor extra energie, sterke/stabiele groei en levenskracht gedurende het gehele jaar buiten de winterperiode. (lente, zomer, herfst)

Magoi Garlic bij parasieten dreiging en tijdens een herstelperiode na medicijnbehandeling. (lente, zomer, herfst en winter).

Magoi Honey tijdens hoge bacterie druk in de koivijver, bij jonge koi en in het najaar om gezond en sterk de winter in te gaan. (lente, zomer, herfst)

Voordelen van Magoi koivoer:

-           Speciaal ontwikkelde verpakking. Deze speciaal ontwikkelde verpakking is uv bestendig en voorkomt dat uv straling voedingsstoffen in het voer zullen afbreken. Daarnaast is het voer altijd vers aangezien het voer luchtdicht wordt verpakt onder de beste omstandigheden.

-           De basis van Magoi koivoer is een evenwichtig premium koivoer met de juiste balans tussen eiwit gehalte, koolhydraten en olien/vetten. Alle ingrediënten zijn van een superieure kwaliteit.

-           Om uw koi net dat beetje extra te geven is er een keuze tussen honey, garlic en cinnamon.

-           Magoi heeft gekozen voor een 5 mm korrel. Door een iets kleinere korrel toepassing worden alle voedingsstoffen en nutriënten beter opgenomen. Al wordt het tegendeel vaak beweert, koi’s zijn beter af met een kleinere korrel dan met een te grote korrel.

-           Al het voer van Magoi bevat montmorilloniet klei en Astaxantine. Klei voor een prachtige glans en ontwikkeling van de kleuren en astaxantine( beter dan spirulina), de betere kleurverbeteraar, maakt het wit van uw vis niet roze.

-           Magoi koivoer bevat geen kleurstoffen die de korrel aantrekkelijker maken. Magoi koivoer heeft een eigen natuurlijke kleur. Magoi koivoer zal uw vijverwater dus niet verkleuren.

-           Het productie proces van magoi koivoer zorgt voor een vaste korrel waarbij oliën/vetten niet uitlogen zodra het in contact komt met vijverwater.

Magoi Honey: honing bevat goede stoffen zoals sporenelementen, enzymen, mineralen, vitaminen, aminozuren, flavonoïdes en antioxidanten . Honing geeft energie, uw koi’s zullen energierijker en vitaler worden. Bovendien heeft honing een bacterie- en schimmelremmende werking, dankzij de enzymen die bijen aan honing toevoegen. Honing is ook een probiotioca en houdt de darmflora van uw koi’s in balans. Magoi Honey bevat zelfs zeer grote hoeveelheden ‘vriendelijke’ bacteriën, waaronder 6 soorten lactobacilli en 4 soorten bifidobacteria. Honing bevat Prebiotica. Prebiotica voeden de probiotica. Kortom de voordelen van Magoi Honey zijn eindeloos. Gebruik Magoi Honey ook bij koi die minder actief zijn en energie kunnen gebruiken.

Copyright © 2023 Daru-koi Vijverartikelen