×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Osaga Blue Bella BB3 regelbare Vijverpompen

Osaga Blue Bella BB3 regelbare Vijverpompen

De Osaga Blue Bella BB3 regelbare Vijverpompen zijn energiezuinige vijverfilter en stromingspompen met draadloze afstandsbediening. Deze hoogwaardige en bijzonder energiezuinige continu draaiende pompen kunnen grovere vuildeeltjes tot 8 mm verpompen. De A-synchrone motor wordt gekenmerkt door hoge druk en leveringssnelheden met extreem laag stroomverbruik. De slijtvaste keramische as zorgt voor een lange levensduur.

Osaga Blue Bella BB3 regelbare Vijverpompen zijn bijzonder geschikt voor gebruik van vijverfilters evenals beekjes en watervallen. Het Pomphuis is ingesloten in een grote filtermand, wat voortijdige vervuiling van de pomp voorkomt. De intelligente elektronische motorbesturing zorgt door middel van invertertechnologie voor een zeer gelijkmatige en daardoor zeer energiebesparende werking van de pomp evenals voor een minimaal bedrijfsgeluid. De lager en as van de rotor zijn uit hoogwaardig en slijtvast aluminiumoxide-keramiek. De pomp heeft een piek, droogloop en bescherming tegen rotorblokkering (automatische stop).

De afstandbediening heeft een AAN/UIT functie en tevens de mogelijkheid om de pompcapaciteit te verhogen en te verlagen in 10 verschillende standen.

De Osaga Blue Bella BB3 regelbare Vijverpomp is bij daru-koi altijd in de aktie. Tegen de laagste prijs met de beste aanbieding en korting die u op internet kunt vinden. Ergens anders goedkoper laat het even weten en wij passen direct de prijs aan.

Producten

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2023 Daru-koi Vijverartikelen