×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Ultrasieve 3-Ultrasieve Midi

Ultrasieve 3-Ultrasieve Midi
Aquaforte's UltraSieve 3 en MidiSieve zijn dé keuze voor elke vijverliefhebber die op zoek is naar superieure waterfiltratie. Wat deze zeven onderscheidt van andere merken is hun innovatieve ontwerp en ongeëvenaarde efficiëntie.

De UltraSieve 3, met zijn unieke vuilafvoersysteem, verwijdert automatisch grote vuildeeltjes, waardoor uw biologische filter minder belast wordt en de waterkwaliteit aanzienlijk verbetert. Dit systeem, gecombineerd met hoogwaardige materialen zoals UV-bestendig kunststof, garandeert duurzaamheid en een lange levensduur.

De compacte MidiSieve is perfect voor kleinere vijvers, maar biedt dezelfde efficiënte vuilafvoer en filtratiecapaciteit als de UltraSieve 3. Beide systemen zijn eenvoudig te installeren en vereisen minimaal onderhoud, waardoor u meer tijd overhoudt om van uw vijver te genieten.

Daarnaast zijn de UltraSieve 3 en MidiSieve kostenbesparend op de lange termijn. Door hun hoge filtratiecapaciteit vermindert u de noodzaak van frequente waterverversingen en dure chemische toevoegingen. Aquaforte staat ook bekend om uitstekende klanttevredenheid en betrouwbare service, wat extra gemoedsrust biedt.

Kies voor Aquaforte en ervaar het verschil in kwaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak. Uw vijver zal er beter uitzien en gezonder zijn met de UltraSieve 3 en MidiSieve.

Veel van deze producten schommelen enorm qua prijs op internet en daarom bieden wij de laagste prijs garantie ! Vraag simpelweg een prijs aan en wij zorgen ervoor dat u de laagst mogelijke prijs ontvangt. Ergens anders goedkoper? Laat het ons weten en wij passen direct onze prijs naar beneden aan.

Producten

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Aquaforte Ultrasieve Low (2 ingangen)
  Aquaforte Ultrasieve Low (2 ingangen)
 2. Aquaforte Ultrasieve Low L (3 ingangen)
  Aquaforte Ultrasieve Low L (3 ingangen)
 3. Aquaforte Ultrasieve Low XL (3 ingangen)
  Aquaforte Ultrasieve Low XL (3 ingangen)
 4. UltraSieve_III_Z_4c7b9a60e5a6d.jpg
  UltraSieve 3 Zeefbochtfilter (3 ingangen) voorfilter
 5. UltraSieve_III_Z_49298e031c56f.jpg
  UltraSieve 3 Zeefbochtfilter 200 Mu voorfilter
 6. UltraSieve_III_Z_49298e7c00bbe.jpg
  UltraSieve 3 Zeefbochtfilter 300 Mu voorfilter
 7. UltraSieve_Midi__49298ccc6431a.jpg
  UltraSieve Midi 300 micron voorfilter
 8. verhoogde_midi_s_4f7df79b28252.jpg
  Verhoogde Ultrasieve Midi 300 micron voorfilter

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2024 Daru-koi Vijverartikelen