×

TMC pro pond Titan 110 uv-c vijverlamp

€ 794,99
SKU
SB777

TMC pro pond Titan 110 uv-c vijverlamp maakt gebruik van de laatste fotokatalytisch verrijkte UV technologie. Daardoor is de Pro Pond Titan UV tot 1.5 maal effectiever dan een standaard UV-C lamp. Dat komt door de hydroxyl radicalen productie die de helderheid van het water verbeteren door middel van een oxidatieproces.

TMC pro pond Titan 110 uv-c vijverlamp

TMC PRO POND TITAN UV FOTOKATALYTISCH VERRIJKTE UV-C UNIT

Door gebruik te maken van de laatste fotokatalytisch verrijkte UV technologie is de Pro Pond Titan UV tot 1.5 maal effectiever dan een standaard UV-C lamp, door hydroxyl radicalen te produceren die de helderheid van het water verbeteren door middel van een oxidatieproces. De speciaal omhulde binnenzijde van deze UV units werken als katalysator om UV licht om te kunnen zetten in hydroxyl radicalen. Werkdruk 3 bar. Standaard 63mm en 2 inch aansluiting. De Pro Pond UV110 kan uitsluitend gebruik maken van de onderstaande reserve UV lampen. (TMC 55 WATT HOOG FREQUENTE UV-TL VERVANGINGSLAMP)

- Zuivert snel groen water!
- De UV-efficiëntie wordt 1,5 keer verhoogd.
- De resulterende hydroxyl radicalen werken als ozon om het water nog helderder te maken.
- De reactie vindt onmiddellijk plaats, is volledig ingesloten en er komen geen schadelijke bijproducten uit het apparaat.
- Verlengt de levensduur van de kunststof behuizing dankzij de UV-afscherming.
- Volkomen veilig voor al het vijverleven.
- Ideaal voor gebruik in zwemvijvers/biopools!

Copyright © 2022 Daru-koi Vijverartikelen