Sera Siporax 25 mm 1 Liter

€ 7,95
SKU
FM78

Sera Siporax 25 mm 1 Liter biedt evenveel bezettingsoppervlakte voor bacteriën als bijv. 34 liter keramisch filtermateriaal.

Sera Siporax 25 mm 1 Liter filtermateriaal

Sera Siporax 25mm is een volledig biologisch filtermedium voor alle druppelfiltersystemen en natuurlijk voor vijverfilters. 1 liter sera Siporax 25mm biedt evenveel bezettingsoppervlakte voor bacteriën als bijv. 34 liter keramisch filtermateriaal. Daarom zorgt 1 liter sera Siporax 25mm voor meer dan 400 liter kristalhelder en biologisch zuiver vijverwater.

Sera Siporax is vooral zeer geschikt voor Trickle filters.

Siporax® biedt aan anaërobe bacteriën een bijzonder hoog aandeel aan tunnelstructuren met open poriën. Zo wordt een ideale verzorging van de bacteriën met voedingsstoffen en zeer geringe hoeveelheden vers water mogelijk. Binnenin de tunnels is er weinig zuurstof zodat de bacteriën worden aangezet tot het splitsen van nitraat om voldoende zuurstof te krijgen. Zo breken ze het nitraat voortdurend af en blijft het vijverwater nitraatvrij.

Let op ! De Sera Siporax 15mm is niet geschikt voor vijverfilters i.v.m de te kleine doorstroomsnelheid. Het filtermateriaal zal dus verzadigd raken en verstoppen waardoor het niet meer werkt. De Siporax 15mm is dus eigenlijk alleen geschikt voor Aquaria /Aquarium.

U vindt bij ons in de webshop dus alleen de Siporax 25mm omdat wij meer gespecialiseerd zijn in natuurvijvers, zwemvijvers en koivijvers.

Siporax 1 en 10 liter wordt geleverd in een zak omdat wij deze voor u uit een 50 liter doos scheppen, zodoende kunnen wij u een scherpere prijs bieden.

Inhoud 1 liter, goed voor 400 liter vijverwater helder en gezond te houden!

Meer informatie
Special Product Nee
Copyright © 2021 Daru-koi Vijverartikelen