×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

pvc druk schroefbus en draadnippel

pvc druk schroefbus en draadnippel

In deze categorie vindt u diversen pvc druk schroefbussen, puntstukken en draadnippels. Deze pvc hulpstukken helpen u bij het aansluiten van verschillende pvc verbindingen of een ander product met een draadverbinding zoals een vijverlamp of vijverpomp. Hierbij een korte omschrijving van de diversen materialen :

  • Pvc (inzet) schroefbussen maken een verbinding tussen pvc lijm en een draadverbinding. Hierbij geeft de grootste lijmmaat aan in wat voor hulpstuk hij past zoals bijvoorbeeld een mof of knie. De kleinste maat geeft aan wat voor pvc buis erin kan worden gelijmd. De draadverbinding geeft aan m.b.v inches (") wat voor draad er gebruikt kan worden bij deze verbinding.
  • Pvc puntstukken maken een verbinding tussen pvc lijm en een draadverbinding. Hierbij geeft de grootste lijmmaat aan in wat voor hulpstuk hij past zoals bijvoorbeeld een mof of knie. De kleinste maat geeft aan wat voor pvc buis erin kan worden gelijmd. De draadverbinding geeft aan m.b.v inches (") wat voor draad er gebruikt kan worden bij deze verbinding.
  • Pvc draadnippels worden gebruikt om twee pvc koppelingen met binnendraad aan elkaar te bevestigen. Beide kanten worden aangegeven met een inch (") maat. Staat er maar 1 maat bij dan betekend dit dat beide kanten dezlfde maat hebben.
Categorieën
Copyright © 2024 Daru-koi Vijverartikelen