×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

pvc klemzadel manchet 110 x 75 mm

€ 48,50
SKU
217640

Met een pvc klemzadel manchet maakt u een haakse aansluiting op een bestaande PVC afvoerbuis van uw filter. De grootste maat van een PVC klemzadel geeft aan op welke maat pvc buis hij gelijmd moet worden en de kleinste maat geeft aan wat de nieuwe haakse aansluiting wordt.

PVC klemzadel

Wilt u een aansluiting maken op een bestaande PVC afvoerbuis van uw riolering? Dat kan met een PVC klemzadel manchet. Met het PVC klemzadel manchet maakt u op een snelle en betrouwbare manier een extra aansluiting op een bestaande PVC buis. Bovendien kunt u zelf precies kiezen waar u de aansluiting wilt maken.

PVC klemzadel KOMO

Het PVC klemzadel manchet is KOMO gekeurd. Hierdoor weet u dat het PVC klemzadel voldoet aan alle in Nederland gestelde eisen voor een veilig en betrouwbaar gebruik in Nederland. 

Het PVC klemzadel is gemaakt van PVC en heeft een grijze kleur, RAL 7037. Het zadelstuk van het PVC klemzadel wordt haaks op de bestaande PVC afvoerbuis geklemd en vastgelijmd met tangit hard pvc lijm. De manchetverbinding geeft u dan het voordeel dat deze altijd gedraaid of aangepast kan worden.

Copyright © 2023 Daru-koi Vijverartikelen