Pond Support 25 Liter melkzuurbacterien

€ 129,95
SKU
Bac28

Pond Support melkzuurbacterien nu ook verkrijgbaar per 25 liter ! Voor de grotere vijver of om gezamenlijk in te kopen zodat u alle profiteert.

Pond Support Melkzuurbaceriën 25 Liter.

100% biologisch product.

Bevat o.a. melkzuurbacteriën, probiotica, melkzuren, enzymen en gisten. Voor gezonde koi in een evenwichtige vijver. Herstelt wonden zonder littekens. Zorgt voor geconditioneerd vijverwater. Voorkomt en herstelt bacteriële infecties. Verbetert groei en kleur in (op)kweeksituatie. Te gebruiken in de volgende situaties: bij het opstarten van een nieuwe vijver direct na waterverversing; bij plaatsing van nieuwe koi bij samenvoeging van verschillende partijen koi in geval van gatenziekte, bekrot, vinrot, schimmelinfecties; bij overbezetting van de vijver na medicatie bij overmatig voeren als booster voor het immuunsysteem bij overmatige algengroei in geval van een te hoog ammonia, nitriet- of nitraatgehalte aan het begin van een nieuw vijverseizoen in de zomer bij warme temperaturen na het winterklaarmaken van de vijver en het filtersysteem Voor gebruik goed schudden. Tijdens toepassing UV- en Ozon apparatuur gedurende 24 uur uitschakelen. Dosering: Opstart vijver: 500ml per 10m³ Onderhoud vijver 2x p/m: 250ml per 10m³. Toepassing voer: 100ml per kg.

Gebruiksaanwijzing: Benodigde hoeveelheid bacteriën oplossen in 10L water waarvan 5L vijverwater aangevuld met 5L lauwwarm water. Enkele minuten doorroeren en daarna gelijkmatig over de vijver verdelen.

Het water kan gedurende enkele uren tot 1 dag vertroebelen, daarna wordt het weer helder. Dit natuurproduct geurt sterk maar is onschadelijk.

Meer informatie
Special Product Nee
Copyright © 2020 Daru-koi Vijverartikelen