×

Parazoryne 1000 ml Geconcentreerd !

€ 59,96
SKU
SF495

Parazoryne 1 liter geconcentreerd 100% natuurlijke, plantaardige producten (alle ingrediënten zijn afkomstig van biologische teelt) Gebruik 1 ml op 100 liter water !!

PARAZORYNE  1000 ml Geconcentreerd !

Parazoryne is een unieke natuurlijke parasietverdrijvende behandeling werkzaam tegen huidwormen (Gyrodactylus), kieuwwormen (Dactylogyrus), witte stip (Ichthyophthirius multifillis), peperstip (Oodinium), Costia (Ichtyobodo necator), Chilodonella en Trichodina.Parasitaire infecties kenmerken zich door symptomen zoals huidtroebeling, schuren en versnelde ademhaling, maar een diagnose kan alleen met zekerheid gesteld worden door middel van microscopisch onderzoek. Net als Sabbactisun ondersteunt Parazoryne het natuurlijke afweersysteem van de vis, waardoor het overschot aan parasieten word afgedreven. Gedurende de behandeling kunnen de parasieten niet op de vis terugkeren waardoor het overschot zal verhongeren. Op deze manier kan ook geen resistentie ontstaan.Parazoryne is geen desinfectiemiddel, het herstelt het natuurlijke evenwicht. Na een behandeling zullen er, net als op elke gezonde vis, een aantal parasieten aanwezig zijn.

Dosering: 1 ml per 100 liter vijver/aquarium water.

Een behandeling met Parazoryne doodt de nitrificerende bacteriën niet en verslechtert de waterkwaliteit niet, wat u tijd en zorgen bespaart. Tijdens de behandeling met Parazoryne kan dus gewoon gevoederd worden, en filtratie kan in bedrijf blijven, wat ook het welzijn en de genezing van de vis(sen) bevorderd. - 100% natuurlijke, plantaardige producten (alle ingrediënten zijn afkomstig van biologische teelt)- Parazoryne is effectief tegen parasieten als kieuw/huidwormen, Chilodonella sp.,Trichodina sp., witte stip, Costia en peperstip.- veilig voor alle zoet- en brakwater vissoorten, ongewervelden en waterplanten- veroorzaakt geen resistentie, - niet toxisch, milieuvriendelijk,- verkleurt het water niet, tast siliconenkit e.d. niet aan- tast nitrificerende bacteriën (biofilter bacteriën) niet aan- geen schadelijke residuen: wordt volledig biologisch afgebroken

Copyright © 2022 Daru-koi Vijverartikelen