Filtersubstraat Wit 20-30 mm op pallet

€ 499,95
SKU
1006750010

Filtersubstraat wit is een poreus filtermateriaal waardoor het onder de kwetsbare filtermaterialen valt in de vijverwereld. Levertijd 5-10 werkdagen.

Filtersubstraat Wit op pallet 750 liter. (75 x 10 ltr. zak)

Heeft een levertijd van 5 tot 10 werkdagen en weegt ongeveer 1000 kilo. Big bags van Daru-Koi worden altijd thuis geleverd en kunnen dus niet op ons winkeladres worden opgehaald.

Het filtersubstraat van Daru-Koi is een filtermedia dat kwetsbaar is maar tegelijkertijd een zeer hoog bacterie hechtend oppervlakte heeft. Filtersubstraat is daardoor aan te raden om als filtermateriaal te gebruiken in uw vijverfilter. Dit gesteente zorgt ervoor dat er een optimale biologische filterwerking ontstaat en de bacteriën zich goed kunnen hechten in uw vijverfilter. Door de bacteriën kan er een goed biologisch evenwicht ontstaan.

Filtersubstraat wit is een poreus filtermateriaal waardoor het onder de kwetsbare filtermaterialen valt in de vijverwereld. Wanneer u filtersubstraat plaatst zult u zien dat de doorstroming in uw vijverfilter zal worden belemmerd, wanneer het niet optimaal is, uw filter kan overstromen. Wanneer de verdeling en de vijverpomp goed zijn afgesteld, is het substraat ideaal omdat hierdoor beter gezuiverd water ontstaat. Het advies is, om filtersubstraat wit regelmatig te controleren en eenmaal per jaar te reinigen om ophopingen te voorkomen.

Meer informatie
Special Product Nee
Copyright © 2020 Daru-koi Vijverartikelen