×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

MAGOI GARLIC 3 KILO (4 MM)

€ 32,50
SKU
MG3

Magoi Garlic beschermd uw koi tegen aanvallen van parasieten.

Magoi Garlic 1 Kilo (7,5 liter koivoer met knoflook)

Magoi Cinnamon voor extra energie, sterke/stabiele groei en levenskracht gedurende het gehele jaar buiten de winterperiode. (lente, zomer, herfst)

Magoi Garlic bij parasieten dreiging en tijdens een herstelperiode na medicijnbehandeling. (lente, zomer, herfst en winter).

Magoi Honey tijdens hoge bacterie druk in de koivijver, bij jonge koi en in het najaar om gezond en sterk de winter in te gaan. (lente, zomer, herfst)

Magoi Garlic: Hippocrates zei: ,, Laat uw voedsel uw medicijn zijn, en laat uw medicijn uw voedsel zijn’’ . Daarom is er nu ook premium koivoer met knoflook toevoeging. Knoflook, een plant uit de familie van de Allium (ui) bevat allicine (zwavelverbinding), dit is een stof met krachtige medicinale eigenschappen. Knoflook staat erom bekend dat het de functie van het immuunsysteem van de koi een oppepper geeft. Hoe werkt dit? Knoflook bevat antioxidanten die het beschermingsmechanisme van de koi ondersteunen en helpen tegen oxidatieschade door vrije radicalen. Tevens zal knoflook de koi helpen bij het ontgiften van eventuele aanwezige zware metalen in het lichaam van de koi. Knoflook kan dus bijdragen aan het beschermen tegen orgaanschade. Knoflook is uitermate geschikt om de wat oudere koi en koi met een slecht immuunsysteem te helpen in slechte omstandigheden. Denk aan koudere vijverwater temperaturen en tijdens of na medicinale behandelingen. Knoflook bevat Prebiotica. Prebiotica voeden de probiotica.

Gebruik Magoi Garlic bij koi die last hebben van een beginnende parasieten aanval of na een medicinale behandeling. (let op! Magoi Garlic is geen medicijn) Ook kun je Magoi Garlic goed in het voorjaar of tijdens de koudere wintermaanden gebruiken. Magoi Garlic bevat Wheatgerm wat het uitermate geschikt maakt voor gebruik in de herfst/winter/voorjaar.

Copyright © 2023 Daru-koi Vijverartikelen