×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Magoi DEC filterbacteriën 4 kg

€ 92,50
SKU
MagoiDRY4

Magoi filterbacterial dry extreme concentrate afgekort Magoi filterbacterial DEC is een unieke mix van gedroogde bacteriën. Magoi Filterbacterial DEC zijn bacteriën die in contact met vijverwater een reactie aangaan met de aanwezige vervuiling en afvalstoffen.

Magoi filterbacterial dry extreme concentrate 4 kilo (DEC bacteriën)

Een goed biologisch evenwicht in uw vijver is een vereiste voor uw vissen. De basis hiervan is een juiste waterkwaliteit.

Magoi filterbacterial dry extreme concentrate afgekort Magoi filterbacterial DEC is een unieke mix van gedroogde bacteriën. Magoi Filterbacterial DEC zijn bacteriën die in contact met vijverwater een reactie aangaan met de aanwezige vervuiling en afvalstoffen.

Magoi filterbacterial DEC bevat sterke concentraties aan uniek ontwikkelde nitrificerende bacteriën en een uniek dragermateriaal die een kettingreactie veroorzaken in uw vijverwater.

Het hoofdbestanddeel van Magoi Filterbacterial DEC zijn gedroogde filter bacteriën. Gedroogde filter bacteriën zijn superieur t.o.v. de vloeibare filter bacteriën. Vloeibare filter bacteriën verliezen snel hun werking aangezien ze in de fles in sluimerende ontwikkeling zijn en eigenlijk zo snel mogelijk aan het vijverwater toegevoegd dienen te worden. Vloeibare bacteriën degenereren vaak al in de fles. Gedroogde bacteriën vermenigvuldigen en ontwikkelen zodra ze in contact komen met vijverwater. Met Magoi Filterbacterial DEC heeft u dus maximaal effect van de toegepaste dosis. Daarnaast bevat Magoi Filterbacterial DEC een dermate hoge dosis geconcentreerd bacteriepreparaat dat effect vrijwel gegarandeerd is.

Wat Magoi Filterbacterial DEC zo bijzonder maakt is dat de bacteriën zich acuut hechten op vijverwand, leidingen en vijverfiltermateriaal. Er ontstaat vrijwel direct een bacteriecultuur die dus niet door U.V.-units wordt vernietigd. Het uitzetten van de U.V.-unit voor 24 uur is voldoende.

 

Eigenschappen:

 • Activatie bacteriën vanaf 5 graden watertemperatuur.
 • Zorgt bij normale omstandigheden voor kraakhelder vijverwater.
 • Gaat ontwikkeling van algen tegen.
 • Immunisatie tegen bepaalde chemische stoffen. O.a. Kaliumpermanganaat
 • Zorgt voor afweerstoffen tegen schadelijke organismen.
 • Strijdt tegen schadelijke bacteriën en schimmels.
 • Iedere batch is een productie van de oorspronkelijke natuurlijke stam.
 • Beste bacterie om toe te voegen na medicatie.
 • Lange houdbaarheid in vergelijking met vloeibare bacteriën.

 

Werkzaamheid: Toepasbaar en werkzaam vanaf 5 graden vijverwatertemperatuur.

 

Gebruik: Voor zichtbaar resultaat (helder water/ammonium-nitriet afbraak) is 4 kilo Magoi Filterbacterial dry extreme concentrate goed voor 100 m3 vijverwater. (40 gram/1000 liter)

Magoi filterbacterial DEC kan rechtstreeks in het filter worden aangebracht of in het vijverwater. Vooraf oplossen in vijverwater is niet nodig maar dit mag wel.

Magoi filterbacterial DEC is lang houdbaar, ook na opening van de verpakking. Vanwege de lange houdbaarheid is het uitermate geschikt om wekelijks of maandelijks het filter te enten. Een onderhoudsdosering van 20 gram per week is raadzaam na grote verversingen of filterreinigingen.

 

Bijzonderheden:

 • Resultaat verzekerd. Proberen is overtuigen
 • Professionele toepassing in viskwekerijen
 • Snelle hechting op vijverwand en in vijverfilter
 • Beste bacterie na medicatie
Copyright © 2024 Daru-koi Vijverartikelen