×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Magoi Cinnamon (kaneel)

Magoi Cinnamon (kaneel)

Magoi Cinnamon voor extra energie, sterke/stabiele groei en levenskracht gedurende het gehele jaar buiten de winterperiode. (lente, zomer, herfst)

Magoi Cinnamon: Het woord kaneel komt van het Latijnse woord canella (stokje). Kaneel is één van de bekendste specerijen. Kaneel is de gedroogde en opgerolde binnenste bast van de kaneelboom en komt oorspronkelijk uit Ceylon, het huidige Sri Lanka. Het wordt wereldwijd in veel gerechten gebruikt en heeft geneeskrachtige eigenschappen. In het magoi premium koivoer gaat het nou juist om deze geneeskrachtige eigenschappen. Wat zijn de voordelen van kaneel in koivoer? In kaneel zijn belangrijke vitamines te vinden, waaronder vitamine A, C, B2 en B6. Verder is het een bron van belangrijke mineralen zoals calcium, kalium, magnesium, zink en ijzer. Kaneel zit boordevol polyfenolen, deze antioxydanten helpen de koi om beschadigde cellen te herstellen. De werkzame stoffen in kaneel gaan zelfs infecties en ontstekingen te lijf. Kaneel remt tevens de groei van schimmels en bacteriën. Eén van de belangrijke voordelen van kaneel is dat het bijdraagt aan de langzamere en geleidelijke opname van koolhydraten. Doordat koi’s niet de gehele dag voer tot zich nemen maar slechts op de door ons aangewezen tijdstippen is de opname van koolhydraten niet altijd geleidelijk. Kaneel zorgt dus voor een stabiele groei.

Magoi Cinnemon kan een heel jaar, buiten de wintermaanden, gevoerd worden. Magoi Cinnemon voor sterke, gezonde, snel groeiende koi’s.

Ingredienten : Koolydraten 45%, Eiwit 33%, As 7%, Ruwe vetten 7%, Ruwe celstof 6%.

Samenstelling : Vismeel, Carotenoïden, Sprirulina, Kaneel, Kleimineralen.

Toevoegingen : Vitamine A 17.000 I.E/KG, Vitamine B 1600 I.E/KG, Vitamine E 200 mg/KG en Vitamine C 260 mg/KG.

Producten

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2024 Daru-koi Vijverartikelen