×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Bacterial Activator Navullingen

Bacterial Activator Navullingen

BiotaComplete en Biotalcto zijn een nieuwe formule van bacteriën met voeding en mineralen speciaal ontwikkeld voor de Biota Bacterial Activator. De bacteriën in de BiotaComplete zijn speciaal geselecteerde in de natuur voorkomende bacteriën die zorgen voor helder en gezond vijverwater.

De bacteriën breken vuil en slib af. Verminderen pathogene belasting. Zorgen voor minder stress bij vissen door verlaging van de organische belasting. De BiotaComplete bevat onder andere Bacillus subtilus, bacillus spec. En nog 10 andere versschillende stammen nuttige bacteriën speciaal geselecteerd voor het activeren in de Biota Bacterial Activator.

Biotacomplete en BiotaLacto gekweekte bacteriën kweekt u zelf in de Biota Bacterial Activator.

De meeste vloeibare soorten bacteriële producten die beschikbaar zijn in de branche bevatten weinig of geen echte nitrificerende bacteriën. In plaats daarvan vertrouwen ze op hun vermogen om aanvaardbare niveaus van ammoniak te handhaven totdat de natuur voorkomende Nitrosomonas en Nitrobacter bacteriën zich kunnen vermeerderen. Ze moeten worden beschouwd als steun aan de biologische nitrificatie.

Producten

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2024 Daru-koi Vijverartikelen