×

Filtermatten Combi 2 x 1 mtr

€ 109,95
SKU
Combi

Onze welbekende filtermatten nu super voordelig in een combi pakket !

De Magoi Japanse filtermat 2 x 1 mtr. (3,8 cm dik)

De welbekende japanse filtermat, een oude vertrouwde in de vijverbranche. Opgebouwd uit de groen/blauwe vezels met een perfecte structuur voor een optimale huisvestiging voor bacterien. Een degelijke filtermat voor een aantrekkelijke prijs. Deze japanse filtermat wordt al jaren met veel succes toegepast.

Afmeting: 1 x 2 meter

Dikte: 3,8 cm

******************************************

Magoi Rode Filtermat 2 x 1 mtr. (5 cm dik)

De welbekende rode filtermat.Onze rode filtermat onderscheidt zich in de markt door het juiste aantal vezels per kubieke meter matten.

Het volproppen met vezels om een zo groot mogelijk oppervlakte aan mogelijk bacterie groei te verkrijgen is niet de juiste manier.

Door de grote dichtheid zullen bacterien zich ophopen. Hierdoor sterven bacterien te snel af en zullen vervuilingen optreden in de mat. Het gevolg is verstopte filtermatten en mogelijke kans op ziekte uitbraak. Onze Magoi rode filtermat heeft de juiste verhouding tussen dichtheid en doorstroming.

afmetingen: origineel 2x1 meter of 1x1 meter. dikte: 5 cm.

voordelen t.o.v. van vergelijkbare filtermatten:

- voorzien van testrapport, (echtheids)certificaat bij uw dealer aanwezig, hierdoor heeft u de zekerheid dat u een filtermat koopt die geschikt is voor vijvertoepassingen.

- Juiste verhouding doorstroming-dichtheid.

- Nederlands produkt.

- Wordt al ca. 20 jaar verkocht.

Lees meer over onze rode filtermat op: www.rodefiltermat.nl   

Copyright © 2022 Daru-koi Vijverartikelen