×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

-Aquaforte Dompel uvc 75 watt T5 vijverlamp set

€ 164,95
SKU
SB381

De Dompel UVC lamp T5 75 watt wordt compleet geleverd incl. : trafo, koppeling, kwartsglas, uv-lamp en rubber ringen. excl. stekker.

Dompel UVC lamp T5 75 watt

VGE International levert het product zoals u gewend was voortaan als industrieel product.Dit betekent in de praktijk dat de Xclear Dompel UV-C zonder stekker geleverd wordt. De installateur / eindgebruiker is hiermee verantwoordelijk voor de veiligheid.

De Dompel UV-C mag niet in werking worden gesteld, voordat dit apparaat is ingebouwd in of samengebouwd is tot een apparaat/machine welke voldoet aan de geharmoniseerde Europese normen, geldende voor het/de samengesteld(e) apparaat/machine, met in het bijzonder de normeringen als gedefinieerd in de NEN-EN-IEC 60335-2-109:2010.

Dompel UV lampen hebben één groot voordeel t.o.v. conventionele UVC lampen: geen weerstand! De dompel uv lampen kunnen in filterbehuizingen worden gemonteerd zodat het water zonder weerstand langs kan stromen. LET OP: het bereik van de UVC straling heeft een bepaald limiet (afhankelijk van o.a. de helderheid van het water) zodat er maar een deel van het water dat langs de lamp gaat wordt bestraald.

De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de gevaren van de blootstelling aan UVC straling voor de ogen! gebruik de meegeleverde UVC veiligheidsbril en/of een schakelaar die de lamp automatisch uitschakelt wanneer er toegang tot de lamp is. Met behulp van een doorvoerkoppeling Ø32mm is de dompel UVC eenvoudig te installeren in filterinstallaties. Een gat van Ø43mm volstaat voor het monteren van de doorvoerkoppeling (1¼" buitendraad). De doorvoer kan een wanddikte van 42mm overbruggen. De lampvoet is Ø32mm en kan eventueel met buisklemmen 32mm worden bevestigd wanneer de lamp "los" in een behuizing wordt gebruikt.

Lengte van de dompel UVC (40 & 75 watt) is 80 cm. De T5 lamp heeft 9000 branduren en een netto stralingswaarde van 25.000 microwatt. De lampen worden met 10 meter kabel en aansluiting voor de electronische ballast geleverd. Deze dompel uv unit is uitgerust met een speciaal schroefsysteem zodat alleen de lamp vervangen kan worden.

Eigenschappen van de Dompel UVC: UVC T5 lamp 75 watt

Max vijverinhoud ca 35.000 liter

Lengte ca 80 cm (lamp 67 cm en handvat 13 cm)

Branduren ca 8000!

De tankdoorvoer 1 ½" is niet standaard meegeleverd.

Copyright © 2024 Daru-koi Vijverartikelen