×

Magoi KSB2 filtermedia 10 liter

€ 18,95
SKU
FM91

Daru-Koi 10 liter KSB2 keramisch filtermateriaal zorgt voor een betere menging, beluchting en zuiverend vermogen van uw vijverfilter.

Magoi 10 liter KSB2 keramisch filtermateriaal

100% neutraal : geen afval.

De speciale vorm zorgt voor een groot hechtingsoppervlak voor de bacteriën. Sterk mechanisch filterend vermogen geen verstopping mogelijk en laat zich zeer makkelijk reinigen door zware beluchting, door de stroming om te draaien of met een waterstraal. Het water stroomt op een gelijkmatige manier door de keramische filterelementen zonder dat het de mogelijkheid heeft enkel via het oppervlak of de lege plaatsen in het filtersubstraat te stromen. Een rendement dat duidelijk hoger ligt dan bij de klassieke filtersubstraten. Een mengeling van keramische blokken in grote, vorm en densiteit om een variatie in watersnelheid te verkrijgen: dit zorgt voor een betere menging, beluchting en zuiverend vermogen ! Geen zorgen meer voor het reinigen van de filterkamers (door simpel te reinigen door omdraaien van de stroomrichting oftewel backwashen). Voor gebruik in meerkamerfilters, tricklefilter, plantenfilter of eiwitafschuimer.De elementen los of verpakt in zakken plaatsen. Bij een teveel aan organisch materiaal de kamer beluchten, een back-wash uitvoeren of reinigen met een waterstraal.

Gebruik : 10 liter daru-koi KSB2 per 5000 liter vijverwater voor een maximaal effect en genoeg biologische filtering

Let op ! : KSB2 is vrij breekbaar en is dus nooit leverbaar in exact gelijke stukken. Ook kan het zijn dat er losse stukjes tussen zitten vanuit de productie of verzending. Dit kunt u smpelweg verhelpen door de KSB2 eerst te spoelen voordat u het in het filter gaat installeren.

Copyright © 2022 Daru-koi Vijverartikelen