×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Daru-Koi Grower 10 Liter (6m/m korrels)

€ 25,00
SKU
V16

Kwaliteit voer voor een Super prijs !!! Vanaf het late voorjaar tot en met het vroege najaar wanneer de watertemperatuur hoger is, is ook de stofwisseling van de Nishikigoi optimaal.

Daru-Koi voer 10 Liter (6m/m korrels)

Vanaf het late voorjaar tot en met het vroege najaar wanneer de watertemperatuur hoger is, is ook de stofwisseling van de Nishikigoi optimaal. Tijdens deze periode weet de Nishikigoi haar voedingstoffen optimaal om te zetten in groei, lichaamsgewicht, weerstand en gezondheid. In deze periode kan de Nishikigoi zich optimaal ontwikkelen, zowel in kleur als formaat. Daru-Koi voer zorgt voor goede groeiresultaten. Het kan al gevoerd worden vanaf 10 graden watertemperatuur en heeft daarmee een lange periode van toepassing.Bijzonder geschikt voor jonge vissen. Naast de bevordering van groei, zorgt Daru-Koi voer ook voor de nodige verbetering in weerstand. Dat zorgt ervoor dat uw vissen gezonder kunnen leven. Door de hoogwaardige kwaliteit van de grondstoffen is het voer licht verteerbaar. Deze verteerbaarheid zorgt ook voor optimale opname van de voedingstoffen door het lichaam van de vis.De toevoeging van calcium klei aan het voer zorgt voor het verwijderen van schadelijke toxine uit het lichaam. De kleuren zullen levendiger zijn, en het wit helderder. Uw vissen zullen verhoogde eetlust en kracht tonen. Het is een belangrijk mineraal dat er voor zorgt dat de Koi zich thuis voelt als in zijn eigen Japanse mudpond. De met zorg geselecteerde grondstoffen staan borg voor een hoge kwalitatieve voeding. De pellets hebben een lang drijvend vermogen, wat zorgt voor een overzichtelijk voedingsritueel en verkleint de kans op overmatig voeren en de nadelige gevolgen daarvan. Voor een optimale groei is het aan te raden meerder keren per dag te voeren.

Het zal uw filter minder belasten.

Voerperiode: april, mei , juni, juli augustus, september,oktober.

Ingredienten: eiwit protëinen 33 % koolhydraten 28 % as 5% ruwe vetten 5 % caroteenoden krill witvismeel tarwekiemen Calcium klei vitamine A 10.000 I.E/g vitamine B3 1500 I.E/g vitamine E 130 I.E/g vitamine C 120 ppm Vitaminen en mineralen blijven optimaal behouden tot 12 maanden na productiedatum.

Daru-Koi garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende verpakking en de juiste bewaarwijze, tot 18 maanden na aankoopdatum.

Copyright © 2024 Daru-koi Vijverartikelen