BaoBio+ 0,25 kg (250 gram)

€ 13,95
SKU
AA40110-0,25

BaoBio+ heeft naast al zijn geweldige eigenschappen zoals het verwijderen van schadelijke bacterien, ammoniak, nitriet, nitraat en opgehoopt vuil ook de eigensachap om het vijverwater mooi helder te maken.

BaoBio+ 0,25 kg (250 gram) 

BaoBio+ is een zeer geconcentreerd bacteriepreparaat met een kiemgetal van meer dan 100 miljoen per gram. De BaoBio+ bacteriestammen reduceren op biologische wijze schadelijke Pseudonomas en Aeromonas stammen binnen 4 weken tot 99,9%.

BaoBio+ is ontwikkeld door het CSIR, the Council for Scientific and Industrial Research. De CSIR is een onderzoeks- en ontwikkelingsorganisatie uit Zuid- Afrika en valt onder het ministerie van wetenschap en technologie. BaoBio+ is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan van bacteriële infecties bij siervissen. Deze infecties veroorzaken o.a. de zogenaamde gatenziekte.

BaoBio+ reduceert daarnaast organische afvalstoffen in Koi-vijvers zoals ammoniak, nitriet, nitraat en fosfaat. Zo ontstaat een verbeterd biologisch evenwicht en wordt algengroei verminderd. BaoBio+ is zuinig in gebruik: wekelijks slechts 2,5 gram per 1000 liter

Met behulp van de onderstaande link kunt u precies uitrekenen hoeveel u nodig heeft per behandeling, maar ook wat u nodig heeft per 8 maanden vijverseizoen of het gehele jaar.

Rekentool BaoBio+

Meer informatie
Special Product Nee
Copyright © 2021 Daru-koi Vijverartikelen