×

Aquaforte Supreme Mix 15 kilo 6 mm korrel

€ 72,50
SKU
SF854
Aquaforte Supreme Mix 15 kilo 6 mm korrel is een combinatie van drie soorten voer : Pro-Immune, Spirulina en Growth & Color.

Aquaforte Supreme Mix 15 kilo (40 liter) 6 mm korrel

Dit Supreme Mix drijvend voer van AquaForte is een combinatie van drie soorten voer: Pro-Immune, Spirulina en Growth & Color. Het is de perfecte mix van immuunversterkend, kleur- en groeistimulerend voer in één visvoer vermengd.

Kenmerken AquaForte Supreme Mix 6mm pellets 15 kg pellets 6 mm  drijvend voer speciaal voor de groei, kleur en immuunversterkend verpakking: zak VoerDe koi- en siervisvoeders van AquaForte zijn met name ontworpen om qua voeding het beste te kunnen bieden aan de vissen.

Er is heel veel aandacht besteed aan een hogere dosering van de vitamines. Vitamine E speelt een grote rol in de voortplantingscyclus en fungeert bovendien als anti-oxidant. Vitamine E heeft ook een belangrijke rol in het activeren van het immuumsusteem.

Deze eigenschap heeft het aanwezige vitamine C uiteraard ook. Daarnaast is ook het eiwit- en energiegehalte verhoogd. Het merk AquaForteAquaForte is één van de meest betrouwbare merken in de huidige vijverbranche.

Door continu op zoek te zijn naar innovaties in de vijvermarkt en zelf producten te ontwikkelen, kan AquaForte een hoogwaardige productenlijn garanderen met als resultaat een goede kwaliteit van uw vijverwater.

Copyright © 2022 Daru-koi Vijverartikelen