×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Aquaforte Basic Mix 15 kilo 6 mm korrel

€ 56,00
SKU
SF804
Aquaforte Basic Mix 15 kilo 6 mm korrel. Deze mix is geschikt voor de meeste siervissen zoals goudvis, sarasa, winde en shubinkin.

Aquaforte Basic Mix 15 kilo 6 mm korrel (40 liter)

Deze Basic Mix van AquaForte is een mix van vier verschillende soorten vispellets. Deze mix is geschikt voor de meeste siervissen zoals goudvis, sarasa, winde en shubinkin. Het is een hoogwaardig drijvend basisvoer.

Kenmerken AquaForte drijvend voer Basic Mix 6mm pellets 15 kilo pellets 6 mm drijvend hoofdvoer kwaliteitsanalyse: ruw eiwit: 32,3%, ruw vet: 4%, ruwe celstof: 4,5%, ruwe as: 5,6% verpakking: zak De koi- en siervisvoeders van AquaForte zijn met name ontworpen om qua voeding het beste te kunnen bieden aan de vissen.

Er is heel veel aandacht besteed aan een hogere dosering van de vitamines. Vitamine E speelt een grote rol in de voortplantingscyclus en fungeert bovendien als anti-oxidant. Vitamine E heeft ook een belangrijke rol in het activeren van het immuumsusteem. Deze eigenschap heeft het aanwezige vitamine C uiteraard ook. Daarnaast is ook het eiwit- en energiegehalte verhoogd.

Het merk AquaForteAquaForte is één van de meest betrouwbare merken in de huidige vijverbranche. Door continu op zoek te zijn naar innovaties in de vijvermarkt en zelf producten te ontwikkelen, kan AquaForte een hoogwaardige productenlijn garanderen met als resultaat een goede kwaliteit van uw vijverwater.

Copyright © 2024 Daru-koi Vijverartikelen