×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

AquaForte Alg-Stop Bio 5 KG anti-alg

€ 47,50
SKU
SC817

Alg-Stop BIO werkt niet rechtstreeks in op de waterplant en bevat geen biocide-actief bestanddeel en is dus geen biocide. Alg-Stop BIO is ook zeer geschikt voor zwemvijvers en is onschadelijk voor mensen, alle vijverbewoners en ook voor dieren die uit de vijver drinken.

AquaForte Alg-Stop Bio 5 KG anti-alg

De speciale formulering van diverse natuurlijke mineralen, steenmeel, clinoptiloliet en magnesiumnatriumsulfaat zorgt voor een biologisch evenwicht in het water dat veel beter kan concurreren met draadalgen. Dit ondersteunt de vuil afbrekende bacteriën in het verminderen van overtollige voedingsstoffen in het water. De draadalgen kunnen tijdens de groeifase niet meer voorzien in hun behoefte aan voedingsstoffen.

Hoe meer draadalgen in de vijver, hoe groter de concurrentie om voedingsstoffen. Omdat er niet meer voldoende voedingsstoffen beschikbaar zijn voor de algen, neemt de groei aanzienlijk af en verwelken de draadalgen tijdens de 3 weken durende toepassing. Andere waterplanten worden niet beïnvloed door het gebruik van Alg-Stop BIO.

Alg-Stop BIO werkt niet rechtstreeks in op de waterplant en bevat geen biocide-actief bestanddeel en is dus geen biocide. Om het welzijn van de vijvervissen te verbeteren, verrijkt Alg-Stop BIO het vijverwater met waardevolle mineralen. Alg-Stop BIO is ook zeer geschikt voor zwemvijvers en is onschadelijk voor mensen, alle vijverbewoners en ook voor dieren die uit de vijver drinken.

TOEPASSING: Voeg voor de eerste toepassing 1 kg per 20.000 liter vijverwater toe gedurende 3 weken, één keer per week. Daarna 1 x per maand 1 kg per 30.000 liter vijverwater. Strooi Alg-Stop over het gehele wateroppervlak.

Bij regelmatig gebruik wordt het biologisch evenwicht bereikt, wordt het water kristalhelder en worden de algen aanzienlijk gereduceerd. Andere anti-algenmiddelen zijn overbodig.

INGREDIENTEN: Natuurlijke mineralen, steenmeel, clinoptiloliet, magnesiumsulfaat.

Copyright © 2024 Daru-koi Vijverartikelen