daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Penac W energiekuur

Penac-W is een product dat milieuvriendelijk, biologisch is. De werkwijze is de kortste en gemakkelijkste weg om de mensen de werking van dit product uit te leggen. Penac-W is een middel van het Plocher Energie Systeem. De Duitser Roland Plocher ontwikkelde na meer dan 12 jaar experimenteren en onderzoek, een manier om een middel te maken dat een positief effect heeft op de herstelprocessen van de natuur. Het bestaat uit fijngemalen kwartszand dat zodanig opgelost en behandeld is dat het een specifieke werking heeft verkregen. De chemische samenstelling van het kwartszand is hierbij niet veranderd. Bij een behandeling met Penac-W in een koivijver, gaan de draadalgen weg of verminderen tot een aannemelijk aantal. (Lees meer info. bij het product zelf.)

Vijver-waterbehandeling-Perfect-Pond-Penac-W

Penac-W 1000 gram kan en mag op alle momenten worden gebruikt, ook bij vers water of een vijver die biologisch in orde is.
€ 58,00
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

Vijver-waterbehandeling-Perfect-Pond-Penac-W

Penac-W 200 gram kan en mag op alle momenten worden gebruikt, ook bij vers water of een vijver die biologisch in orde is.
€ 15,95
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

Vijver-waterbehandeling-Perfect-Pond-Penac-W

Penac-W 500 gram kan en mag op alle momenten worden gebruikt, ook bij vers water of een vijver die biologisch in orde is.
€ 34,50
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner