daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

* Daru-Koi Pond Clay 2,5 kilo * (500 m3 vijverwater)

Unieke code: W83
Daru-Koi Pond Clay 2,5 kilo geconcentreerd is goed voor 500 m3 vijverwater.
€ 32,50
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
addtocartmodal
 

Beschrijving

Daru-Koi Pond Clay 2,5 kilo Geconcentreerde vijverklei.

De enige echte Daru-Koi Pond Clay montmorilloniet klei is een fijn poeder dat essentiële mineralen bevat voor een betere gezondheid. Het bevat een schat aan mineralen en sporenelementen welke in het meeste vijverwater ontbreken. Dit natuurzuiver kleiproduct voedt als geen ander de pigmentcellen van uw Koi en brengt de huid in stralende conditie. Koi nemen de kleimineralen op uit het water waardoor de kwaliteit van de slijmlaag en zijn beschermende werking sterk wordt verbeterd. Daarbij leveren de mineralen en sporenelementen een belangrijke bijdrage aan de spijsvertering en verbeteren het zuurstoftransport in het bloed. Verder bevordert het de helderheid van het water.

Werking :

  • Helder water
  • Gezond water
  • Gezonde slijmlaag
  • Prachtige kleuren
  • Slibopruiming

Dosering: 25 gram per 5000 liter vijverwater. (totaal voor 500 m3 vijverwater)

Meng het poeder in een emmer of gieter met vijverwater en verdeel dit gelijkmatig over de vijver. Als uw elke week Daru-Koi Pond Clay gebruikt zal er een verbetering van de glans en kleur bij uw Koi optreden

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner