daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Aquavital Waterbehandeling

Aquavital Vijverproducten

Aquavital Stress Protect versterkt het natuurlijke afweersysteem van de vissen door een combinatie van aloe-vera, jodium en vitamine C. Door de uitgebalanceerde samenstelling van 40% Aloe-vera extract met jodium en vitamine C, versterkt aquavital stress-protect het immuunsysteem van siervissen, verbetert het hun weerstand tegen ziekteverwekkers en bevordert aquavital stress-protect de genezing van wondjes en herstel van de huid.

Aquavital Conditioner is een middel waarmee u in één minuut van leidingwater goed en gezond vijverwater maakt. Normaal leidingwater is in veel gevallen te agressief om zondermeer als vijverwater te gebruiken. Toevoeging van een nauwkeurig op elkaar afgestemde combinatie van werkzame stoffen maakt uit leidingwater water dat geschikt is voor vijvervissen en vijverplanten.

Aquavital_Condit_520f66307dd8a.jpg

Aquavital Conditioner 5 liter is het middel waarmee u in één minuut van leidingwater goed en gezond vijverwater maakt.
€ 42,50
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

Aquavital_Stress_520f60df71486.png

Aquavital Stress Protect versterkt het natuurlijke afweersysteem van de vissen door een combinatie van aloe-vera, jodium en...
€ 42,50
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner