daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Koiboek

Koiboek Eddy Leysen

Mag ik me even voorstellen voor het geval u me nog niet mocht kennen? Al jarenlang ben ik actief in het onderzoeken en het verzorgen van zieke vissen, alsook met het oplossen van problemen i.v.m. de waterkwaliteit want dit is vaak de oorzaak of het begin van veel ellende. Ik ben wel geen dierenarts van vorming (alhoewel veel liefhebbers me een “koidokter” noemen) maar mijn kennis is wel gesteund op biologie en scheikunde van universitair niveau.

Een eerste boek ‘Het houden van gezonde vissen en het verzorgen van zieke vissen’ werd uitgebracht in de zomer van 1998 en zelfs de tweede druk was snel uitverkocht. Een volledig nieuwe en herwerkte versie, meer koi of vijver gericht dit maal, werd vorig jaar uitgebracht en werd door kenners als zeer goed aangeprezen: praktisch, overzichtelijk en begrijpelijk voor de liefhebber geschreven. Dit zijn slechts enkele van de gehoorde commentaren. Van een liefhebber hoorde ik het nog duidelijker: “De beste investering ooit! Voor de prijs van een kleine koi heb ik er al veel kunnen redden… Veel vollediger en beter bruikbaar voor de liefhebber dan andere boeken.”

Koiboek_Eddy_Ley_5086564810a01.jpg

Koiboek Eddy Leysen. Het koiboek is niet geschreven als handleiding of wetenschappelijk werk. Het is opgevat als bruikbaar...
€ 39,95
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner