daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Ecoswitch schakelkast

Unieke code: D13
Eco switch De Eco Switch schakelt volledig automatisch tussen 2 elektrische apparaten die op uw vijver geïnstalleerd zijn. Denk hier bijvoorbeeld aan een zware pomp gedurende de daguren en een lichtere pomp gedurende de nachturen. Hierdoor bespaart u ener
€ 112,50
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
addtocartmodal
 

Beschrijving

Eco switch schakelkast

De Eco Switch schakelt volledig automatisch tussen 2 elektrische apparaten die op uw vijver geïnstalleerd zijn. Denk hier bijvoorbeeld aan een zware pomp gedurende de daguren en een lichtere pomp gedurende de nachturen. Hierdoor bespaart u energie en uiteindelijk kosten. Geschikt voor apparaten met een maximaal vermogen van 400 Watt.

Voordelen van de Eco Switch:

• Energie- en kostenbesparend

• Pompschakeling ieder uur apart instelbaar

• Eenvoudige installatie

• Compact design

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner