daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Pump Clean vijverpomp reiniger

Pump Clean vijverpomp reiniger 1 liter

Regelmatig reinigen van uw vijverpomp met superfish pomp schoon is noodzakelijk voor een langere levensduur en behoud van garantie. In de vijver ontstaat kalkaanslag op uw pomp, hierdoor zullen algen en ander vuil zich gaan hechten. Behalve dat dit de werking van de pomp negatief beinvloedt, veroorzaakt de schurende werking van kalk en vuil extra slijtage. Pump Clean is natuurlijk zuur dat de kalkaanslag oplost en uw pomp reinigt.

Gebruik : Voeg 1 liter pump clean toe aan 10 liter kraanwater in een emmer. Haal de pomp uit de vijver en verwijder alle slangen of koppelingen. Laat de pomp 24 uur in de emmer weken. Borstel daarna de pomp goed af en spoel hem schoon met ruim voldonde water. Hierna kunt u de pomp weer installeren. Gebruik de superfish pomp clean (pomp schoon) minimaal 1 keer per jaar om problemen met kalkaanslag en dus garantieproblemen te voorkomen.

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner