daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Aquaforte P vijverpomp 35000

Unieke code: P63 - RD655
Aquaforte P vijverpomp 35000 is een zeer goed geprijsde vijverpomp voor beeklopen, watervallen, vijverfontein, vijverfilters,enz. Kan vuil tot 6mm max.verpompen en heeft 2 jaar garantie. Geschikt voor droge opstelling !
€ 259,95
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
addtocartmodal
 

Beschrijving

Aquaforte P vijverpomp 35000

is een zeer goed geprijsde vijverpomp voor beeklopen, watervallen,
vijverfontein, vijverfilters,enz. Kan vuil tot 6mm max.verpompen en heeft 2 jaar garantie.
Geschikt voor droge opstelling ! Natuurlijk moet dan de pomp wel onder het waternivo worden geplaatst om droog lopen te voorkomen. De ecomax P mag horizontaal of verticaal worden gebruikt in een vijversysteem.

De ecomax type P 35000 verbruikt maximaal 650 watt om 35000 liter water per uur te verpompen in de vijver. Hierbij heeft hij een opvoerhoogte van 8,5 mtr wat veel is voor een pomp van dit formaat. De ecomax P 35000 heeft inlaat met 2" uitwendige draadverbinding en een aanzuigzijde van 2" uitwendige draadverbinding. Kijk voor koppelingen naar pvc 50 of 63 mm in oze categorie Pvc. Afmetingen van de pomp zijn LxBxH cm 32,5 x 22,3 x 21,3 cm.

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner