daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Aquaforte O 18000 plus vijverpomp

Unieke code: P132 - RD717
Aquaforte O 18000 plus vijverpomp is droogopstelbaar in een gravitysysteem maar is speciaal ontwikkeld voor een plaatsing op de bodem van de natuurvijver of koivijver. Het grote oppervlakte van de onderkant van de pomp zorgt voor een s
€ 139,95
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
addtocartmodal
 

Beschrijving

Aquaforte O 18000 plus vijverpomp

is droogopstelbaar in een gravitysysteem maar is speciaal ontwikkeld voor een plaatsing op de bodem van de natuurvijver of koivijver. Het grote oppervlakte van de onderkant van de pomp zorgt voor een stabiel gebruik. Bij een droge opstelling zorgen dat de aanzuigmond zich onder het wateroppervlak bevindt om drooglopen te voorkomen. De ecomax O 18000 plus verbruikt maar 170 watt om 17500 liter per uur te verpompen of te verplaatsen. Zowel de aanzuigzijde als de uitlaatzijde zijn standaard voorzien van slangtule zodat u makkelijk over kunt gaan in slang van de gewenste diameter. Kijk daarvoor even in de categorie pvc om de gewenste lengte en diameter te bestellen. De slangtules hebben de maten 25, 32 en 40 mm en kunnen makkelijk m.b.v een paar slangenklemmen worden bevestigd. De opvoerhoogte van de Ecomax O 18000 plus vijverpomp bedraagt 6,5 meter en heeft 2 jaar fabrieksgarantie.

Ingang: 2"

Uitgang: 2"

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner