daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Pro jet vijverpomp.

Pro jet SE 18/8 T vijverpomp.

De nieuwste revolutie op het gebied van vijverpompen en zwembadpompen. Deze pomp levert unieke prestaties bij een minimaal stroomverbruik. De door ons aangeboden Pro Jet SE 18/8 T heeft een controller waarmee u het debiet (hoeveelheid vijverwater) kunt regelen. Hierdoor wordt het energieverbruik drastisch verminderd. Deze vijverpomp verpompt 25 m3 water met een maximaal stroomverbruik van 1050 watt. Dit lijkt veel maar zodra u de frequentieregelaar terug zet in toeren gaat het energieverbruik drastisch naar beneden. Natuurlijk in combinatie met een uitzonderlijk hoge opvoerhoogte maakt het de beste keus voor b.v. beadfilters.De maximale opvoerhoogte van deze vijverpomp is 14 meter ! vergelijk dit maar eens met een soortgelijke pomp.

Uit tests is gebleken dat de Pro Jet vijverpomp nog steeds 18 m3 water verpompt bij een opvoerhoogte van 8 meter ! Bij het product kunt u een testcurve vinden waarin u makkelijk het debiet af kunt lezen bij een bepaalde opvoerhoogte. Dit doet geen enkele regelbare vijverpomp de Pro Jet na.

 

Pro_jet_SE_18_8__5119206fe0c50.jpg

Pro jet vijverpomp voor de specialist nu ook voor particulier gebruik. De nieuwste revolutie op het gebied van vijverpompen...
€ 825,00
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner