daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Intelliflo regelbare vijverpomp van pentair

Unieke code: P25 - RD640
Intelliflo regelbare vijverpomp van pentair model 2015. Laatste nieuwe type met verbeterde technologie.
€ 1169,00
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
addtocartmodal
 

Beschrijving

Intelliflo regelbare vijverpomp van pentair

De IntelliFlo vijverpomp heeft een exclusieve permanente magneet motor (zoals in hybride auto's) in plaats van een traditionele inductie motor. Permanente magneet motoren zijn fundamenteel zuiniger met energie en zorgen dus al voor een "standaard" energie besparing van meer dan 30%. Een IntelliFlo vijverpomp is bijvoorbeeld ook zuiniger dan een Whisperflo vijverpomp met een "losse" frequentieregelaar.

Ook heeft de IntelliFlo vijverpomp variabele snelheden met digitale bediening en exclusieve software die ervoor zorgen dat u uw eigen pompsnelheden kunt bepalen voor specifieke toepassingen - filteren, verwarmen, spoelen, spa jets, watervallen, etc. Voor vrijwel alle toepassingen zal de optimale snelheid lager zijn dan de standaard, niet te veranderen, snelheid van "gewone" vijverpompen. Een lagere snelheid gebruiken maakt gebruik van een fundamentele pompwet: langzamer is efficiënter. Wanneer pompsnelheden met de helft worden verminderd is het energieverbruik slechts één-achtste (1/8) van hetgeen wat daarvoor werd verbruikt. Het resultaat van de energiebesparingen kan oplopen tot 90% in vergelijking met single-speed, two-speed en multi-speed pompen. Dankzij het unieke ontwerp en constructie is het ook de meest stille vijverpomp ter wereld: Dankzij zijn permanente magneet motor en het TEFC ontwerp (Totally Enclosed Fan Cooled) is deze IntelliFlo ook de meest stille vijverpomp die ooit gebouwd is. Bij typische snelheden is hij haast niet te horen.
Langere levensduur - de permanente magneet motor produceert veel minder warmte en vibraties dan traditionele inductie motoren. Dit zorgt niet alleen voor minder slijtage op pomponderdelen maar is ook beter voor andere apparatuur. Daarbij beschermt de interne beveiliging tegen de meest voorkomende oorzaken van vroegtijdige pompuitval - oververhitting, bevriezing en onregelmatige voltages. Flexibiliteit - Wanneer uw installaties veranderen kan de IntelliFlo daarin meegaan: u kunt apparaten en toepassingen toevoegen of veranderen zonder de pompprestaties of effectiviteit te verminderen. Een zonnepaneelsysteem of waterpartij toevoegen of van filter veranderen? Met één druk op de knop heeft u de nieuwe optimale snelheid ingesteld om met de laagste energiekosten te werken. Unieke eigenschappen om uw waterpartijen te beheren: U wilt de hoogte van sproeiers of fonteinen opvoeren? U wilt meer stroming in watervallen? Met één druk op de knop heeft u de gewenste pompsnelheid.

type:De Intelliflo die wij leveren is de Pentair Intelliflo VS3050 var speed pump

Minimaal: 4500 liter per uur.
Maximaal 36.000 liter per uur.
Maximale opvoerhoogte: 27 meter maximaal
Zuig/persaansluiting: 2 inch. binnendraad.

Zuig/persaansluiting 2” (bi.dr.).

Wattage 100 tot maximaal 2200 watt ( 0,1 tot 2,2 KW )  

Vraag bij daru-koi naar de gewenste aansluiting naar pvc deze zijn gratis !

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner