daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Vijverfilter BioSieve

Goedkoopste vijverwinkel op biosieve gebied nu met laagste verzendskosten van Nederland. Daru-koi online webshop de beste vijverartikelen zoals een biosieve tegen de laagste prijs. Biosieve te koop met een scherpe aanbieding, actie korting of stuntprijs. Tevens gratis vijvermaterialen.  Een biosieve is eigenlijk een vijverfilter met twee functies. Als eerste filtert de biosieve middels twee zeven van kunststof het vijverwater. als tweede heeft een biosieve een biologische functie. Een biosieve wordt vaak toegepast op de wat kleinere koivijver. Een biosieve is compact. Een biosieve is pomp gevoed en staat dus boven de vijverwater spiegel. Ook verhoogt men met een biosieve het zuurstof gehalte van het vijverwater middels de twee zeven. De biosieve is de nieuwe revolutie op het gebied van vijverwater filteren. Als vijverpomp gebruikt men voor de biosieve een 8000 liter per uur.

Bio_Sieve_4929a7535ce1c.jpg

De BioSieve/Bio-sieve vijverfilter is een nieuwe revolutie voor het filteren van (vijver)water. Filtert biologisch en...
€ 399,00
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

biosieve pakket

Biosieve filterpakket is compleet met filter, vijverpomp, vijverlamp, vijverslang, bacteri:en en slangenklemmen.
€ 766,00
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner