daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Profi Klaverblad vijverfilter

Unieke code: F104
Profi Klaverblad vijverfilter is een 4 module filtersysteem. Het water gaat door 4 modules met ieder een ander filtermedium waardoor het water zeer effectief wordt gefilterd. Wordt compleet met filtermateriaal en fittingen geleverd!
€ 890,00
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
addtocartmodal
 

Beschrijving

Profi Klaverblad vijverfilter compleet met filtermateriaal.

Een 4 module filtersysteem. Het water gaat door 4 modules met ieder een ander filtermedium waardoor het water zeer effectief wordt gefilterd. Wordt compleet met filtermateriaal en fittingen geleverd!

Module A : Het water komt binnen door de ingang en stroomt via de onderkant de filter binnen middels de kanalen in het honingraat
filter pakket. Het water stijgt op door dit pakket en zal zijn weg vervolgen naar module 2.
Module B : Het water stijgt op door de grove (zwarte) Matala matten en zal zijn weg vervolgen naar module 3.
Module C : Het water stijgt op door de medium (groene) Matala matten en zal zijn weg vervolgen naar de laatste module.
Module D : Het water zal de piramidevormige filterschuimpakket ingaan en zal aan de binnenkant door de kleine gaatjes van de pijpjes naar beneden zakken. Dan zal het water bij de uitgang stijgen en weer terugstromen in de vijver.

Het filter heeft een Ø110mm in- en uitlaat zodat het water in overvloed erin en eruit kan worden gepompt. De modules zijn onderling verbonden met 2 koppelstukken Ø90mm voor een geweldige doorstroming. Elke module is voorzien van een vuilafvoer met Ø50mm
schuifkraan die makkelijk op bijvoorbeeld het riool kan worden aangesloten. Het filter kan zowel in zwaartekracht opstelling als pompgevoed worden gebruikt. (dus ook gelijk met het waternivo ingegraven.)

matala filtermatten in een profi klaverblad filter.

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner