daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Vijverluchtpompen

Vijverluchtpompen - Vijverluchtpomp zoals van Koipro,Nitto of Hiblow aanbieding met aktie korting.

Vijver luchtpompen zorgen voor extra zuurstof.
Zuurstof is belangrijk voor een gezonde leefomgeving van zowel onze koikarpers als andere vijverbewoners. Ook voor een optimale groei van onze vijverplanten.Vooral in de warme zomermaanden wanneer de temperaturen overdag oplopen boven de 20 graden. In de nachtelijke uren wanneer vijverplanten geen of weinig zuurstof meer leveren is het noodzaak om zelf te zorgen voor extra zuurstof.

Vijverluchtpompen en Luchtstenen.
Luchtstenen en luchtmembranen worden gebruikt in combinatie met vijverluchtpompen. Het is daarom noodzakelijk dat de luchtpompen droog en het liefst koel opgesteld staan.Door vervuiling van de luchtstenen zal de pomp (harder) moeten werken en warmer worden,daarom is een goede ventilatie van groot belang.Ook is het aan te raden om elk jaar de luchtstenen te vernieuwen om verzekerd te zijn van een goede vijverbeluchting.

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner