daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Luchtwiel-airwheel

Unieke code: Bel127
Doordat het wiel geheel lucht doorlatend is voorziet het u uw filter van een grote verspreiding van zuurstof/lucht.
€ 26,95
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
addtocartmodal
 

Beschrijving

Luchtwiel-Airwheel

diameter: ca. 45 cm.

lengte luchtdoorlatende slang:  210 cm.

Het luchtwiel is een uitkomst om makkelijk en snel uw filter te voorzien van beluchting. Doordat het wiel geheel lucht doorlatend is voorziet u uw filter van een grote verspreiding van zuurstof/lucht. Dit luchtwiel is perfect om b.v. in een 440 liter koppel unit toe te passen. De luchtdoorlatende slang heeft een optimaal debiet van 15 liter per minuut per meter slang. Gerekend bij een diepte van 1,20 meter. Aangezien de totale lengte van het luchtwiel ca. 2,10 m is komt dit neer op een optimaal debiet van 31,5 liter lucht per min.

Het luchtwiel wordt standaard geleverd als zelfbouw pakket wat geheel op maat is voorbewerkt. Zo kun je hem maken met 1 of 2 slangtule aansluitingen 9 mm voor een enkele of dubbele aansluiting.

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner