daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Bactoplus/Bactoplus Gel vijverbacterien

Bacteriën om uw vijver op te starten na aanleg of te gebruiken als onderhoud. Op deze pagina vindt u vijverbacteriën voor verschillende toepassingen. Zo vindt u hier bijvoorbeeld de jumbo conditop melkzuurbacterie welke een bacteriële infectie voorkomt desnoods herstelt en verzorgt. Maar ook de Bactoplus is een reeds gevestigd en gewaardeerd merk met verschillende bacterie stammen. Om er maar een paar op te noemen: bactoplus gel, bactoplus gelcubes, bacto plus activator, bactoplus psb en bactoplus nitriet.

Waarom bij daru-koi kopen? In onze koishop vindt je de beste kwaliteit tegen de scherpste, lage prijs. Wij hebben tuinvijver artikelen m.b.t. koi vijver aanleg, vijver onderhoud en  Japanse tuinbeelden etc. Tevens geven wij gratis advies bij: aankoop Japanse jumbo, tosai, nissai, sansai en baby koi. Bestellen en betalen gaat eenvoudig. Ook andere vijverartikelen hebben we in onze vijverwinkel te koop tegen de goedkoopste prijs. Let op de gratis koi artikelen en vijveraanbiedingen. Daru-koi uw vijverspecialist.

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner