daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Anarex Bio Filterbacterie Bubbels

BUBBELS HEBBEN HET VOORDEEL, TEN OPZICHTE VAN VLOEIBARE BACTERIËN, DAT DE KOGELS ZICH LANGZAAM OPLOSSEN EN DE BACTERIËN OVER EEN LANGERE TIJD VRIJKOMEN. DE KOGELS ZIJN MAKKELIJK TE DOSEREN EN AAN TE BIEDEN. DE IDEALE PLAATS OM DE BACTERIËN AAN TE BIEDEN IS IN DE VIJVERFILTER (FILTERKAMER) OF BEADFILTER. NA HET TOEDIENEN VAN DE KOGELS IN DE FILTER BEGINNEN ZE METEEN TE WERKEN EN ZORGEN VOOR EEN OPTIMAAL BIOLOGISCH EVENWICHT. U KUNT DE KOGELS OOK IN DE VIJVER AANBIEDEN. ECHTER MOET U ER WEL VOOR WAKEN DAT DE VISSEN DE KOGELS NIET ALS VOER ZIEN EN OPETEN, DUS GEBRUIK ZE BIJVOORBEELD IN EEN FILTERZAK.

anarex-bio-filterbacterie-bubbels-1-liter-gel

Anarex-Bio Filterbubbels 1 liter is goed voor een behandeling van 30.000 liter vijverwater. Zeer goed doseerbaar i.v.m de...
€ 27,50
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner