daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

UVC Clean Vijverlamp schoon

UVC Clean Vijverlamp schoon

Regelmatig reinigen van uw uvc-apparaat is noodzakelijk voor een lange en goede werking van de vijverlamp. Ook om te voldoen aan uw garantievoorwaarden voor behoud van garantie is het aan te bevelen om uvc clean regelmatig te gebruiken voor het schoonmaken van uw vijverlamp. Vuil en kalkaanslag op uw kwartsglas (kwartsbuis) verminderen de doorlaatbaarheid van het uv-c licht en verstoren daarmee de goede werking van de vijverlamp. Dit is natuurlijk jammer als u nadenkt dat als je er een nieuwe vervanglamp in doet de lamp nog maar voor 50% werkt bijvoorbeeld. De vijver zal als nog groen worden en de vijvervissen ziek terwijl u denkt dat er alles aan gedaan is om de vissen een natuurlijk en gezond habitat te geven.

UVC_Clean_Vijver_508bba1d8d202.jpg

UVC Clean Vijverlamp schoon. Regelmatig reinigen van uw uvc-apparaat is noodzakelijk voor een lange en goede werking van de...
€ 9,95
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner