daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Uv Control Digitaal tijdklok en urenteller

De UV-Control is een digitale bedrijfsurenteller in combinatie met een tijdklok. Elke UVC lamp wordt gegarandeerd voor een bepaalde levensduur. De UV-Control registreert het aantal uren dat de lamp gebrand heeft en geeft een signaal als de naar keuze ingestelde bedrijfsuren bereikt zijn. Dit betekent dat de lamp vervangen moet worden.

messner-vivaria-uv-control-digitaal-bedrijfsurenteller-en-tijdklok

De vivaria-Messner UV-Control registreert het aantal uren dat de lamp gebrand heeft en geeft een signaal als de naar keuze...
€ 18,95
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner