daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

vijverslangen/slangklemmen

vijverslangen of slangklemmen kopen? In onze vijverwinkel zijn de beste vijverslangen of slangklemmen te koop tegen de laagste prijs.  Al de beschikbare vijverslangen hebben verschillende eigenschappen zoals : 

  • Vijverslang Spiraal : soepel en goedkoop. Niet uv bestendig dus snel breekbaar na een tijdje.
  • Vijverslang Aqua : soepel en voorzien van rubber zodat hij minimaal 10 jaar langer mee gaat als de vijverslang zwart.
  • Vijverslang Industrieël : redelijk soepel maar sterk zodat hij kan dienen als zuig- of persslang.
  • Vijverslang Verlijmbaar : Stug maar verlijmbaar zodat je hem makkelijk kunt aansluiten op pvc hulpstukken ! Veel gebruikt bij lange afstanden of nivoverschillen.
  • Slangklemmen in 2 soorten voor de zwarte spiraalslang en voor de aqua/industrieële slang. Let op dat u de juiste kiest. Voor de spiraalslang is de klem voorzien van 2 draaden zodat hij goed afsluit.

 

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner