daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Ozon O3 vijver

Ozon is een natuurlijk voorkomende, bijzonder actieve vorm van zuurstof. Het wordt daarom ook wel vaker actieve zuurstof genoemd. Terwijl onder normale omstandigheden zuurstof uit 2 atomen bestaat, is ozon een verbinding van 3 zuurstofatomen. Dit derde zuurstofatoom heeft slechts een zwakke verbinding, en zal zich in water snel vrij maken van de andere 2 atomen. Daarbij ontstaat voor een korte tijd, gemiddeld 1 minuut in vijverwater, het sterk oxiderende atomaire zuurstof dat een bijzonder positieve werking heeft op het vijverwater. Na deze oxidatie blijft alleen de gewone zuurstof nog over en worden er dus geen milieuvreemde stoffen aan het water toegevoegd.

Voordelen ozon : - Remt ziekteverwekkers - Maakt water kristalhelder - Remt de ontwikkeling van algen - Gaat de vorming van ammoniak tegen - Gaat de vorming van nitriet tegen - Ondersteunt de werking van het biologisch filter - Breekt organisch materiaal af - Breekt de gele kleurstoffen in het water af.

Voordelen van een eiwitafschuimer : - Luchtbellen worden als filtermateriaal gebruikt - Verwijderen eiwitverbindingen en ander organisch materiaal uit de waterkringloop - Verminderen de vorming van ammoniak, nitriet, nitraat en fosfaat - Verwijderen vertroebelende stoffen - Zorgt voor een intensieve verrijking met zuurstof - Zorgt voor een optimale ozonreactie.

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner