daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Kusuri Sinking Koivoer

Natuurlijk vindt u bij daru-koi voor het kusuri sinking (zinkend) koivoer altijd een mooie aktie aanbieding met laagste prijs. Kusuri Sinking pellet is een all-season formule, en is geschikt voor vele soorten bodemvissen zoals meerval,steur, zeelt, koi, goudvissen, etc. Dit zinkende voer is door middel van een speciaal temperatuur kookproces en "expansie" techniek samengesteld. Dit zorgt ervoor dat het in het voer aanwezige zetmeel opzwelt waardoor het gemakkelijker is te verteren voor alle vijvervissen.

 

kusuri-sinking-zak-koivoer-voer-2,5-kilo

Kusuri Sinking 2,5 kilo medium koivoer is een all-season formule, en is geschikt voor vele soorten bodemvissen zoals...
€ 29,95
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

kusuri-koivoer-sinking-pellet-zinkend-voer-emmer-5-kilo

Kusuri Sinking 5 kilo medium koivoer is een all-season formule, en is geschikt voor vele soorten bodemvissen zoals meerval,...
€ 52,50
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner