daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Kusuri Zijdenrups Poppen

Natuurlijk vindt u bij daru-koi voor het kusuri zijdenrupsen altijd een mooie aktie aanbieding met laagste prijs. Zongedroogde Zijderups poppen is een natuurlijk voer met een zeer hoge voedings- en energiewaarde. Koi zijn dol op de smaak van het voer waardoor ze het gemakkelijk uit de hand zullen eten. Zijderups poppen versterken de kleur en glans, alsook de groei en de "body shape".

 

kusuri-silkworm-zak-koivoer-voer-350-gram6

Kusuri Zongedroogde Zijderups Poppen 1,5 kilo koivoer is een natuurlijk voer met een zeer hoge voedings- en energiewaarde.
€ 37,95
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

kusuri-silkworm-zak-koivoer-voer-350-gram

Kusuri Zongedroogde Zijderups Poppen 350 gram koivoer is een natuurlijk voer met een zeer hoge voedings- en energiewaarde.
€ 14,95
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

kusuri-koivoer-silkworm-pupae-zijdenrups-pulp-emmer-5-kilo

Kusuri Zongedroogde Zijderups Poppen 5 kilo koivoer is een natuurlijk voer met een zeer hoge voedings- en energiewaarde.
€ 72,50
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
Artikelgegevens

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner